Thursday, 13 December 2012

Last November

Hello fellas dan semua followers Annis!! Annis dah lame x update blog semenjak dekat PMR nih.. yelah, org  BUSY,kan?? Soo sorry kepada semua followers yg tulis note dkat shoutbox and thanks sbb follow tau!! I really appreciate that :) Kepada yg dah follow tuh,Annis dah follow awk balik ^_^ Kalau ade mane2 blog yg  Annis termiss nak follow, tulis jer kat shoutbox,okay??


Ujian Kelayakan Kemasukan ke MRSM
Okaylah, tujuan Annis tulis nih sbb nak cerita pasal ape yg dah jadi wktu bulan November yg lepas. Dalam waktu tersebut, Annis ade jalani satu ujian untuk kemasukan ke MRSM yg dipanggil Ujian Kelayakan Kemasukan ke MRSM (UKKM). Annis jalani ujian ni pade 26.12.2012 iaitu hari Isnin. 
Ujian ni terdiri daripada 40 soalan Mathematics, 50 soalan Science, dan 100 soalan Keperibadian.. Bagi Annis soalan haritu Science dgn Keperibadian senang jer (ceewaah) tapi bile smpai bab MATHEMATICS, Masyaallah!! SUSAH NYER!! (mungkin sbb dh x study lpas hbis PMR tu kot!!) heee~ Computer yg dia sediakan ingatkan kapcai2 jer ataupon computer lamer, ruper2 nyer Computer APPLE beb!! Ha,amik kau!!
 Sekali dapat APPLE daa~ Perasaan biler tgh amik exam tu cuak giler!! Sekarang ni tinggal tawakkal jelah kpd Allah S.W.T. Harapnyer dapatlah masuk..Okaylah kite masuk bab seterusnyer pulak!

Aktiviti menjahit pakaian Barbie
Hmm, dlm bulan ni jugak, disebabkan x der keje, kiteorg (Annis & adik2) pon buatlah baju untuk si Barbie nihh.. Dengan tidak dijangkakan,menjadilah pulak bajunyer tuhh (dah boleh jadi Fashion Designer dah aq ni)
Di bawah ni lah hasilnyer..

*Ni sedara yg buat*


 Ni Annis sendiri yg buat


*Ni pulak sedare Annis jugak yg buat*

Cantikkan?? (kembang jap) Okaylah smpai sini jer Annis nak berceloteh. Terima kasih sbb sudi bace!! Sayang awak ketat2!!

No comments:

Post a Comment