Monday, 1 December 2014

Debaran bagi First-Time-Part-Timer

Hello you alls!! Haa sepanjang cuti sekolah ni korang buat ape je dekat rumah tu? Makan? Bersenam robik? Ke tengah main FIFA 15 tu?? or just blogwalking ke blog Annis ni? Haaa as for me, time cuti sekolah ni, Annis nak gain experience bekerja. Yelah budak mentah lepasan SPM kan?? Takde pape pun nak buat sebab dah kecapi FREEDOM ((lah sangat)). Sementara tunggu results SPM keluar, baik cari duit kan??Ada la jugak manfaat nye. Takder lah asyik terperap je kat rumah tu, asyik2 online.. Bosan jugak kan lama-lama rutin macam tu?

Annis decide nak kerja part time selama 8 jam start dari 2 p.m - 10 p.m. Haaa lame kan???? Memang sakit kaki, sakit badan habis la lepas ni. Tapi takpe, bila Annis imagine je duit gaji yang Annis akan dapat, semua sakit tu terus hilang! Haaa magic kan?? HOHOHO! Annis part time jadi promoter jee. Esok baru nak pegi interview, so WISH ME LUCK okay?? Thank you *muah ciked

No comments:

Post a Comment