Saturday, 15 November 2014

SPM - Waiting for FREEDOM!

Okay, sedar tak sedar dah 2 tahun dah Annis tak buka, tak update blog ni. Last post pun time 2012, waktu Annis form 3, omaigod u'alls lama gila la tak buka. Bukan apa, malas nak tulis berjela-jela ni. Lagipun takde benda yang menarik nak bagitahu. TT^TT

Currently, Annis tengah hadapi the BIGGEST exam in my life, SPM!! Sebenarnya SPM dah start 03/11/2012 haritu kiranya dah masuk 12 hari dah exam. Sebagai seorang candidate SPM yang mengambil pure science stream, kitaorang akan mengecapi kebebasan lebih awal daripada aliran-aliran yang lain ((YESSSS)) !! 

Tengoklah lepas Annis habis SPM ni, InsyaAllah Annis akan update blog yang dah "mati" berzaman ni and upgrade sikit blog yang tak canggih ni. Annis nak balas dendam dengan spend masa berjam-jam menghadap laptop, surf internet, pergi tengok wayang dan banyak lagi. Yelah, kita kena bersusah-susah dulu, bersenang-senang kemudian, tak gitu?? Lepas SPM habis, kita enjoy!!

No comments:

Post a Comment