Monday, 1 December 2014

Segmen Mari Berkenalan


Segmen Mari Berkenalan by Nadia Ladzim


Tekan je banner atas tu kalau nak join yer dear <3

Cepat-cepat join GA ni sebab tarikh tutup nya 15 Disember 2014
Salam perkenalan ya, Kak Nadia! Semoga akak akan bertambah maju dalam dunia blogger! 

P/S : Done follow blog akak! Tak sabar nak tunggu post-post menarik dari blog akak!

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA


Tertarik nak join? Rajinkan lah tangan anda untuk tekan banner di atas tu

Syarat-syaratnya simple dan mudah sangat! Apa lagi? Jom lah kita join GA ni beramai-ramai!!
TARIKH TUTUP : 19 Disember 2014 (10 malam)
Senarai pemenang akan diumumkan pada 25 Disember 2014!

P/S: Done follow the sponsor! Walaupun akak kata tak payah follow pun takpe, tapi saya tetap nak follow jugak! First time saya join GA yang syarat dia mudah sangat! Terbaiklah akak!

First Giveaway by Ezra


First Giveaway By Erza 

*** sempena kelahiran putera kedua***




1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet 

3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway by Erza" dan 
letak banner di atas, backlink ke entri ini


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!

P/S : Done follow and like the sponsor! 
FB acc : Annis Najwa

GIVEAWAY KUSARAH 2014


*klik banner untuk join

Syarat-syarat penyertaan;
  • Warganegara Malaysia
  • Seorang blogger sama ada lelaki atau perempuan
  • Patuhi semua syarat yang ditetapkan
Start : 25 November 2014
Deadline : 25 December 2014
Winner Announce : 27 December 2014 (My Birthday! Tick on your calendar :p)


PRIZES

Top Refferral; [ 1 Winner ]
  • Tribal Blouse
  • 2x Button Badge

Top Comment in your entry (more than 40 comment); [ 1 Winner ]
  • 2x Chiffon Shawl 

Random Winner; [ 5 Winner ]
  • 5x Mystery Gift

P/S : Done follow, like and add google plus. Annis takde acc instagram so, tak dapat nak follow TT^TT huhu
FB acc: Annis Najwa

Debaran bagi First-Time-Part-Timer

Hello you alls!! Haa sepanjang cuti sekolah ni korang buat ape je dekat rumah tu? Makan? Bersenam robik? Ke tengah main FIFA 15 tu?? or just blogwalking ke blog Annis ni? Haaa as for me, time cuti sekolah ni, Annis nak gain experience bekerja. Yelah budak mentah lepasan SPM kan?? Takde pape pun nak buat sebab dah kecapi FREEDOM ((lah sangat)). Sementara tunggu results SPM keluar, baik cari duit kan??Ada la jugak manfaat nye. Takder lah asyik terperap je kat rumah tu, asyik2 online.. Bosan jugak kan lama-lama rutin macam tu?

Annis decide nak kerja part time selama 8 jam start dari 2 p.m - 10 p.m. Haaa lame kan???? Memang sakit kaki, sakit badan habis la lepas ni. Tapi takpe, bila Annis imagine je duit gaji yang Annis akan dapat, semua sakit tu terus hilang! Haaa magic kan?? HOHOHO! Annis part time jadi promoter jee. Esok baru nak pegi interview, so WISH ME LUCK okay?? Thank you *muah ciked

Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa


Nak join ker makcik-makcik semua? Moh ler kite sesame tekan banner tu yer? Tak gheti nak tekan banner jugak? Klik SINI je lerr.. Payoh bebenor

PERHATIAN!! GA ini akan tamat pada 30 Disember 2014 jam 11.59 malam
Haaaa tunggu ape lagi?? Cepat-cepatlah join!

Anda di-tag!
1. Aqilah
2. Syaza
3. Kak Fa

P/S : Done follow and like fanpage! Harap-harap dapatlah menang!
FB acc : Annis Najwa

First Giveaway MUSHA by Myro & Linda


Nak join??? Klik je banner bawah ni okay?

hadiah-hadiah :
Lelaki
  • Sunglasses
  • Perfume
  • Jam
Perempuan
  • Baju kurung
  • Flower crown
  • Tudung bawal
So tunggu apa lagi ? join ramai-ramai . mana tahu ada rezeki .
Tarikh Tutup pada 28 December 2014 ini !

Hadiah serious best kan???? Cepat-cepatlah join sebab penyertaan hanya terhad kepada 50 orang jer!
P/S : Done follow and like page sponsors!
FB acc : Annis Najwa

Anda di-tag!
1. Aqilah
2. Syaza
3. Kak Fa



Mega Giveaway by Sya Domoru

Nak join??? Klik banner atas tu yer lovelies!

Hadiah nye semua DAEBAK tau!!

Senarai hadiah gempak :-
  • Blouse x 1 by Rexylla
  • Blouse x 1 by Mak Jah Closet’s
  • Telekung x 2 Jubah Muslimah Moden *New
  • Handsocks x 15 by Jubah Muslimah Moden *New
  • Selendang x 2 by Wir Aida
  • Cash RM 10 x 2 by Maishoppe
  • Keychain from Bandung x 1 by Nur Syazwani
  • Supplement Shaklee Chew Vitamin C x 2 by Maishoppe
  • Sophie Love Mirror x 1 by Be Fabulous with Sophie Paris
  • EXO - Die Jungs Unofficial Polaroid Set (30pcs) x 1 by A.M Kpop Shop *New
  • Random Badge (KPOP RELATED) x 3 by A.M Kpop Shop *New
  • Bap socks x 1 by Shiedah 
  • SD photocard x 2 by BB K-House
  • Pvc photocard Chen x 1 by Shiedah
  • Sticker Exo x 1 by Kshopaholic Mlysia
  • Sticker Infinite x 1 by Kshopaholic Mlysia
  • Sticker Super Junior x 1 by Kshopaholic Mlysia
  • Xoxo (EXO poster) x 1 by Choco K-pop Shop
  • Infinite goodies x 1 by Korean Shop Collection
  • Baju Overdose (EXO)long sleves x 1 by Nur Syazwani
  • Discount voucher 10% by Rexylla
  • Discount RM 10 x 1 for unofficial merchandise by A.M Kpop Shop *New
Banyakkan hadiah??? Rambang mata dibuatnye!!! 

Pemilihan pemenang :-
  • Top Referral 
  • Random


Tarikh tamat : 31 Dec 2014

P/S : Done follow, like and share all the sponsors! Annis takde acc instagram, so tak dapat nak follow acc kat instagram TT^TT
FB acc : Annis Najwa