Monday, 1 December 2014

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA


Tertarik nak join? Rajinkan lah tangan anda untuk tekan banner di atas tu

Syarat-syaratnya simple dan mudah sangat! Apa lagi? Jom lah kita join GA ni beramai-ramai!!
TARIKH TUTUP : 19 Disember 2014 (10 malam)
Senarai pemenang akan diumumkan pada 25 Disember 2014!

P/S: Done follow the sponsor! Walaupun akak kata tak payah follow pun takpe, tapi saya tetap nak follow jugak! First time saya join GA yang syarat dia mudah sangat! Terbaiklah akak!

10 comments:

  1. tq join GA kita yg xseberapa ni (^_^)

    ReplyDelete
  2. Salam, saya dari segmen yang sama :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    And sambil-sambil tu usha sini : http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/p/biorich.html

    ReplyDelete
  3. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Ga super duper awesome by jaja(1 Dec)
    GA Hujung Tahun (10Dec)
    Big HolidaysBy Wani(15dec)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. yuhuu cik belbel singgah sni cakk cakk. good luck tuan blog :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen sama, Good Luck!
    GA Kamek Deanna
    Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete